Медцински електронен магазин Инфинита

 mindray

  

Mindray е основана през 1991 г. с целта чрез предоставянето на висококачествени и на конкурентни цени медицински изделия, да направи здравеопазването по-достъпно по целия свят. През 2006 г. Mindray се листва на Нюйоркската фондова борса и сега е водещ разработчик, производител и доставчик на медицински изделия по целия свят.

 Фирмата разполага с три утвърдени бизнес сегмента: Пациентни Монитори и Продукти за поддържане на живота, Ин витро диагностични продукти и Медицински системи за образна диагностика. Здравни заведения, оборудвани с продукти MINDRAY могат да бъдат намерени в над 190 държави. Сформират дистрибуторска и сервизна мрежа с 31 офиси в Китай, и задгранични дъщерни дружества в Франция, Германия, Бразилия, Канада,  Индия, Индонезия, Италия, Мексико, Холандия, Русия, Турция, Великобритания, САЩ, Испания, Виетнам, Колумбия, Тайланд и Египет. Освен това, чрез придобиванетопрез 2008 на бизнеса с Пациентни монитори на корпорацията Datascope те добавят и значителни преки възможности за продажби и сервиз ина територията на САЩ и Западна Европа. Оттогава и до сега следва инвестирането в и купуването и на редица други големи производители, превръщайки Mindray в най-големия производител на медицинска техника в Китай с над 6000 собствени служителя.

 Mindray има глобална R & D мрежа с изследователски и развойни центрове в Сиатъл, Ню Джърси, Шенжен, Беийжинг, Нанжинг, Шангхай, Ченгду, Xi'an  и Стокхолм. Всяка година приблизително 10% от общия размер на приходите  редовно се реинвестират  в проучвателни и развойни дейности . R & D екипът им наброява над внушителните 1600 човека. Mindray има над 800 собствени патента. През последните седем години средно осем нови продукти всяка година биват въвеждани на пазара.

 

Членовете на екипът на Инфинита работят с Mindray вече 10 години!

 

Натиснете тукза да видите официалният сайт на Mindray на английски език и тук за руската му версия.

 

Централа Производствен център

 

Ultrasound System Production Line Chemistry Analyzer Production Line
Ultrasound System Production Line Hematology Analyzer Production Line
DR Systems Patient Monitor Production Line
Customer Service Centre Seattle R&D Centre
Nanjing R&D Centre Mahwah USA R&D Centre
Beijing R&D Centre Stockholm R&D Centre

 

 

Медия