Медцински електронен магазин Инфинита

Обучения на клиентите ни:

Новите апарати имат все повече възможности, ръководствата им стават все по-дебели, а животът - все по-забързан и свободното време по-малко!!!

Трудно е човек да намери време да чете детайлно, за да усвои и използва всичко от ръководствата.

Обикновено се надяваме, че с течение на времето и в процеса на работата ще научим и усвоим възможностите на новите си апарати. 

Дали!? След колко месеци, или години? Колко процента от възможностие им ще използваме? Дали няма да се окаже, че сме давали напразно пари за нещо с повече възможности, които никога не използваме!?

Ние рабираме, колко важно в днешно време е доброто инструктиране и обучение за работа с медицинските апарати. Колкото по сложни са -  толкова повече време е необходимо за това. 

Затова и ключово в нашето партньорство с клиентите ни, е имено доброто обучение за работа с апаратите, които доставяме като акцентът, разбира се, е върху най-сложните апарати - ехографите.

Благодарение на него, Вие ще ползвате максимално свободно пълните диагностични и функционални възможности на доставената от ИНФИНИТА апаратура. Вярваме, че така ще Ви спечелим като наш лоялен и дългосрочен клиент.

 

Съвместни сертификациони обучения по ехография:

Ежегодно в България се провеждат няколко сертификационни обуения по ехографска диагностика по различни специалности. На част от тях ние съдействаме, като водим лекции по основи на утразвука. 

Радваме се, че практиката показа, че тези наши лекции помагат на докторите да извлекат повече диагностична полза от апаратите си.

 

За Вас:

За Ваше улеснение, първи в България, създадохме и своеобразни "опреснителни" курсове за работа с ехограф. Целта е да Ви помогнем да извлечете максимума от своята машина и да поставяте по-лесно, по-бързо и по-уверено диагноза.

 

Курса е  еднодневен с теоретична и практична - "hands on", част. 

 

В теоретичната част ще разгледаме накратко:

 

- принципите на формиране на ехографския образ,

 

- различните режими на изобразяване - А, В, М, Доплери и т.н. 

 

- параметрите влияещи на образа и как да ги променяме, за да подобрим качеството му

 

- практични съвети за работа с апаратите и др.

 

В практичната част ще покажем нагледно дискутираните примери и всеки ще има възможност да изпробва и оттренира настройването и оптимизирането на системите.

 

DSC 6710

DSC 6734

DSC 6736

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Курсовете се провеждат в групи по 8-10 човека. Записването става на ектронната ни поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  като за целта са ни необходими трите Ви имена и телефон за връзка. При събиране на група се уточнява и конкретна дата за провеждане на курса. 

 

 

Допълнителни материали:

Основи на ултразвуковата диагностика

Избор на ехографски апарат

 

Ще се постараем в бъдеще да Ви съдействаме с още полезна информация, която ще публикуваме в раздел: Услуги/Обучения. С удоволствие ще откликнем и на Ваши предложения и заявки, моля звънете ни. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още в тази категория: « Услуги Партньори »